Provinciale Staten verkiezingen

Provinciale Staten verkiezingen


23 jan. 2019 - We lopen al weer warm voor de volgende verkiezingen, op 20 maart zijn eerst de Provinciale Staten aan de beurt.
Daarna volgt nog de verkiezingen voor het Europese Parlement, en met een beetje mazzel mogen we dit jaar ook nog een nieuwe Tweede Kamer kiezen.
Maar eerst maar de Provinciale Staten: Dit lijkt een verkiezing van niks, "dit staat zover bij ons burgers vandaan". . . . . . . . "wat moeten we ermee!"
Buiten dat de Provincie van belang is voor provinciale beslissingen zoals, wegenbouw, bruggen en andere infrastructuur, zijn ze ook belangrijk voor woningbouw, milieu, energievoorziening en noem maar op.
Maar voor de PVV is het met name belangrijk, omdat de nieuw gekozen leden van de Provinciale Staten de leden voor de 'Eerste Kamer' kiezen.
Dus op 20 maart kiezen wij, al is het indirect de leden (Senatoren) voor de Eerste Kamer.
En dat is . . . . . . . superbelangrijk!
Het is op dit moment een zooitje in Den Haag, en als je wil dat er echt iets veranderd dan moet U gaan stemmen op 20 maart.
Onze verkiezingsslogan #StemZeWeg wordt al massaal gebruikt en gedeeld op sociaal media.
Stem daarom op 20 maart op de PVV laat ons, dat over elkaar heen rollende zooitje vervangen na de verkiezingen.
Ons hoofddoel is het stoppen van dat idiote 'Klimaatakkoord". Het 'akkoord' waar ze nu ineens voor de verkiezingen niet meer over 'akkoord' zijn, maar let op, na de verkiezingen willen ze gewoon doorgaan met die onzin.
Die onzin gaat honderden miljarden kosten, die U de burger gaat betalen.
Na cultuur en asiel wordt klimaat het derde grote verdienmodel voor de links deugende elite in Nederland.
Dus ga in ieder geval stemmen . . . . . . . en stem niet op de partijen die het klimaatakkoord ondertekenend hebben.
Of eigenlijk stem op ons, "Stem PVV", een leuke bijkomstigheid is dat onze fractievoorzitter van de PVV Zaanstad (Peter van Haasen ) verkiesbaar is als Statenlid.
U, als Zaankanter kan dus een stem hebben in het Provinciehuis, dus laat hem de PVV en uw Zaanse belangen vertegenwoordigen in de Provinciale Staten (stem lijst 4 #8)