Jaap Docter (Mol)

Jaap Docter - steunfractielid


Portefeuilles

Financiën & interne beheersing, Minimabeleid, Informatievoorziening & ICT, Economie & toerisme, Werk & inkomen


Biografie

Mijn naam is Jaap Docter, kandidaat raadslid voor de Partij voor de Vrijheid Zaanstad, en ik stel mij graag aan u voor.
Ik ben geboren in 1974 te Amsterdam en sinds 1983 woonachtig in de Zaanstreek. In 2003 ben ik naar Zaandam verhuist, waar ik nog steeds woon. Sinds 2007 ben ik werkzaam voor de Belastingdienst, in de controle. Privé doe ik veel aan mantelzorg, fotografie, muziek en drone vliegen.
Je kunt een toeschouwer langs de zijlijn zijn, of je kunt actief deelnemen. Ik heb voor het laatste gekozen.
De PVV sluit inhoudelijk goed aan bij veel van mijn ervaringen, denkbeelden en ideeën. Hierbij zijn zorg, handhaving, immigratie en het beperken van de EU en de macht van Brussel enkele punten om te benoemen.
Ik vind onze eigen cultuur en onze identiteit belangrijk, alsmede de rijke geschiedenis die Nederland en de Zaanstreek heeft. Hoe wij hier wonen, leven, werken en met elkaar omgaan, komt uit die rijke geschiedenis voort. Ik wil die cultuur en geschiedenis graag behouden zien. Dit is iets waar de PVV ook voor staat.
De gemeente Zaanstad staat er financieel zeer slecht voor, met een schuld van ruim € 517.000.000. En ik vind dit niet kunnen. Het huishoudboekje moet op orde zijn en gezien de projecten die de gemeente wil realiseren, is dit niet van toepassing.
Met UW steun en samen met de rest van de fractie, gaan wij ons sterk maken voor een mooi, veilig, financieel gezonde en leefbare Zaanstreek.


Raadsleden

  • Peter van Haasen

    Peter van Haasen

  • Koert calkhoven

    Koert Calkhoven

  • Homme Heida

    Homme Heida