Peter van Haasen

Peter van Haasen - lijsttrekker


Portefeuilles

Wonen, Herstructurering, Openbare ruimte, Ruimtelijke ontwikkeling, Stadsregio Amsterdam, Bereikbaarheid & mobiliteit, Maak.Zaanstad


Biografie

Ik wil mij even voorstellen aan de kiezers van de PVV.
Ik ben als klein jongetje met mijn ouders in de nieuwbouwwijk Poelenburg komen wonen.
Ik woon inmiddels meer dan 50 jaar in Zaandam, ben via de wijken Pelderveld, 't Kalf, Kogerveld, en weer 't Kalf uiteindelijk op het Zaaneiland en nu in het centrum van Zaandam beland.
Je zou kunnen zeggen dat ik mijn rondgang in Zaanstad wel heb gehad.
Ik ken Zaandam en zijn problemen dus als mijn broekzak.
Ik verbaas mij dan ook bijna dagelijks hoe de ontwikkeling van Zaanstad voort kwakkelt, problemen worden niet meer opgelost maar door zogenaamde oplossingen erger gemaakt.
Over de veiligheid van onze stad maak ik mij erg veel zorgen, op nog geen 100 meter van mijn huis worden gewoon mensen dood gestoken.
Ik vind het dan ook onaanvaardbaar dat we maar één politiebureau hebben in Zaanstad, ver weg van de locaties waar de politie het hardst nodig is.
Als je een keer in de raadzaal gaat kijken kom je al snel tot de conclusie dat er geweldig veel gepraat wordt maar dat er eigenlijk geen knopen worden doorgehakt. Daar moet eens een keer verandering in komen, 30 jaar ouwehoeren over een busbrug kan gewoon niet, het is tijd voor de PVV.
Gewoon een keer knopen doorhakken, gewoon de ouderwetse Zaanse arbeidersmentaliteit.
Ik ben jaren voetbalcoach geweest en heb altijd de aanval gekozen, en als kleine zelfstandige altijd knopen door moeten hakken.
Ik zoek altijd naar oplossingen waar we mee vooruit kunnen, en dat is voor Zaanstad hard nodig, we moeten vooruit.


Raadsleden

  • Peter van Haasen

    Peter van Haasen