Stop islam

Multicultureel bedrog


26 mei 2018 - Vorige week dinsdag begon mijn mobiele telefoon heftig te piepen en ander geluid te produceren, er moest iets gebeurd zijn dat mensen massaal berichten naar mijn Whatsapp en Mail begonnen te delen.
De Gemeente had dus een persbericht uitgegeven waarin de voorgenomen verkoop van een stuk grond in Saendelft aan een omstreden stichting, die daar een moskee wil bouwen.
Daar er de laatste weken veelvoudig berichten in de media verschenen over foute en/of buitenlandse inmenging in moskeeën, verbaasde ons deze stap van een college dat op het punt staat vervangen te worden.
Verontruste bewoners mailde ons dat ze de volgende dag een afspraak hadden gemaakt met de betreffende wethouder en vroegen of ik tijd en zin had om mee te gaan naar dit bezoek.
Natuurlijk zijn wij bereidt om kiezers bij te staan in dit soort situaties, en de afspraak was snel gemaakt, de volgende dag bleken ook 2 andere lokale partijen aanwezig te zijn.
We werden vriendelijk binnen gelaten en kregen een kopje koffie, de vriendelijkheid was snel verdwenen toen wethouder Verschuren binnen kwam lopen.
We werden figuurlijk de deur uitgeschopt, anders was hij niet bereidt om met de bewoners te praten.
Na het gesprek met de bewoners, hebben deze ons bijgepraat over de voortgang, één ding was duidelijk het contract was nog NIET getekend, dus smeden wij het plan om een motie in te dienen die er voor zou zorgen dat dit voorgenomen besluit bij het nieuwe college kwam te liggen.
Donderdag kwam de motie op de agenda en volgde een hevig debat, tot de Wethouder de vragen over dit voorgenomen contract ging beantwoorden.
"Ik heb na het zien van de motie nog even nagevraagd, maar het contract is al WEL ondertekend"
Deze mededeling sloeg in als bom, daar hij de dag daarvoor 3 keer had verklaard dat dit niet zo was, alle inzet en motie zijn voor niets geweest.
Maar we zijn er nog lang niet klaar mee, zeker niet nadat blijkt dat de woensdag dat wij uit zijn kantoor werden geschopt het contract getekend is.
"Ich habe es nicht gewußt" ………… aan mijn hoela, als ik ergens een hekel aan heb is liegende politici.